เรื่องน่าสนใจ

Dog Helps Mom Change Her Baby’s Diaper เจ้าหมาน้อยช่วยเจ้าของเปลี่ยนผ้าออมให้ลูกของเธอ

Dog Helps Mom Change Her Baby’s Diaper
เจ้าหมาน้อยช่วยเจ้าของเปลี่ยนผ้าออมให้ลูกของเธอ

Dogs are called man’s best friend for a good reason. You won’t find a more loyal companion who would love you unconditionally, regardless of your age, sex, skin color, education, credit history and religion. Dogs are always excited to see you and never hesitate to show they want your company. Apart from being super devoted, these four-legged pals are always much fun to be with, and you never get bored with these pets hanging around.
สุนัขขึ้นชื่อได้ว่าเป็นเพื่อนที่ดีที่สุดของมนุษย์ด้วยเหตุผลที่ดีหลายอย่าง คุณจะไม่สามารถหาเพื่อนผู้ซื่อสัตย์ที่จะรักคุณโดยไม่มีเงื่อนไขอันใดได้ ไม่คำนึงถึงอายุ เพศ สีผิว การศึกษา ประวัติความเป็นมา และศาสนาของคุณว่าจะเป็นอย่างไร … สุนัขจะรู้สึกตื่นเต้นเสมอที่จะได้พบกับคุณ และไม่เคยลังเลใจที่ต้องการจะเป็นเพื่อนกับคุณ … นอกเหนือจากการอุทิศตัวสุดๆ แล้ว … เจ้าสี่ขาเหล่านี้ยังทำให้คุณรู้สึกสนุกเมื่ออยู่ด้วย … และคุณจะไม่รู้สึกเบื่อเลยเมื่อมีสัตว์เลี้ยงเหล่านี้อยู่รอบๆ ตัว

And this cute video will show that in addition to all the above benefits, canines can be also helpful assistants when it comes to managing your children, handling diapers in particular. This mom caught on camera her family dog acting like a professional babysitter with tons of experience up his sleeve. Just watch how he takes the baby powder and a clean diaper with his mouth, helping himself with paws!
และวิดีโอที่น่ารักนี้จะแสดงให้เห็นประโยชน์เพิ่มเติมจากที่กล่าวมาทั้งหมดข้างต้น เจ้าสุนัขยังสามารถเป็นผู้ช่วยคุณจัดการกับปัญหาต่างๆ ของลูกคุณได้ เช่นช่วยส่งผ้าอ้อมให้คุณ คุณแม่คนนี้ถ่ายสุนัขของเธอเอาไว้ขณะที่มันกำลังช่วยดูแลลูกน้อยอย่างกับมืออาชีพด้วยประสบการณ์ที่มากมาย มาดูกันว่ามันนำแป้งเด็กและผ้าอ้อมเด็กมาได้อย่างไร

Bet, now you wish you had a dog like Charlie to help you around the house.
พนันได้เลยว่า ตอนนี้คุณคงอยากจะมีสุนัขอย่างชาลีเอาไว้ช่วยเหลือเรื่องในบ้านบ้างแล้วใช่ไหม

credit : Fabiosa World and Charlie the Beagle and Laura Olivia
เข้าสู่หน้าหลัก >>>kwamkidhen.com
ไม่อยากพลาดข่าวสารและบทความดีๆ … อย่าลืมกดติดตามด้วยนะจ๊ะ ^^

Facebook Comments
Loading...